Bag knapperne

Bag knapperne er en podcastserie om aktørerne i den danske podcastbranche. Podcastserien er produceret sammen med Mie Brandstrup, der ligesom jeg er freelance podcastproducer og -konsulent. I "Bag knapperne" interviewer vi alle dem der producerer podcasts i Danmark om deres projekter, hvad de bliver inspireret af, hvilke ting de har lært og hvad de selv lytter til.

Hør et klip fra introepisoden:

Menneskebiblioteket

Foreningen Menneskebiblioteket arbejder for at skabe større tolerance og forståelse for mangfoldighed i samfundet. Foreningen laver fysiske arrangementer, hvor mennesker der ellers aldrig ville mødes og tale sammen, kan finde plads til at udfordre de ofte tabubelagte emner hos hinanden uden fordømmelse.

Podcastserien er tænkt som en supplement til de fysiske arrangementer, og imødekommer arrangementernes to største ufordringer: geografiske afstande og det grænseoverskridende element ved det fysiske møde. Podcastserien gør det således muligt at låne en menneskebog med hjem, hvis man ikke bor i nærheden af et arrangement, og den imødekommer samtidig dem, hvis fordomme er så stærke, at et fysisk møde vil være for overvældende for den ene eller begge parter. 

Hør introepisoden:

Menneskebiblioteket på bus 2A i uge 48 og 49

Parterapeut, coach og sexolog Christiane Meulengracht

Christiane Meulengracht er parterapeut og sexolog med selvstændig praksis i Nordsjælland. Med podcastserien Kærlighed med vilje ønskede Christiane at brande sig selv fagligt, udvide sit netværk i branchen og hjælpe par med gode råd på farten.

Hør introjinglen her:

 

Christiane Meulengracht

"Maria har produceret mine podcasts med bravour. Ikke alene er processen helt problemfri og nem for mig - lyden og klipningen er i top. Desuden har det været en fornøjelse fordi Maria er et rart og positivt menneske at være med sammen med. Jeg kan kun give Maria mine bedste anbefalinger med - både på professionalisme, engagement og som menneske." - Christiane Meulengracht