Podcasting og sparring til podcastprojekter i Københavnsområdet

Jeg tilbyder sparring til podcastprojekter, hjælp til at komme i gang og fuld produktion af podcasts som en del af den digitale markedsføring eller branding i din virksomhed.

Derfor navnet Lydbilledet.

Lydbilledet er den virksomhed jeg arbejder ud fra. Selvom podcasting kun bruger auditive virkemidler - altså lyd - så kan man stadig male billeder i lytternes hoveder. Og disse billeder, som lytteren selv supplerer med, er meget stærkere end billeder de får forærende. Med lyden som eneste ankor skal lytteren nemlig bruge sine egne erfaringer og din egen fantasi.

Maria Teglkamp Foto: Laust Jordal

Maria Teglkamp

Ejer og producer

Min erfaring med podcasting er baseret på mange års praktisk erfaring i form af radioproduktion hos Universitetsradioen og flere år med privat podcasting samt podcasting for virksomheder.

I 2016 skrev jeg mit speciale, der undersøger fænomenet corporate podcasting, altså hvordan virksomheder kan bruge podcasting i deres digitale markedsføring. Titlen på specialet er Branding gennem corporate podcastmontager - et casestudie af podcastserierne Sound Matters og Salomons Palæ. Du kan downloade og læse det her.

 

e-mail: maria@lydbilledet.dk
mobil: (+45) 30 49 61 51
LinkedIn